Smaragd TNT Mikro

Összetétel

Nitrogén (N)28%
Karbamid-nitrogén (UN)28%
Vas (Fe)2300ppm
Mangán (Mn)1200ppm
Cink (Zn)300ppm
Réz (Cu)200ppm
Molibdén (Mo)100ppm
Bór (B)600ppm

Besorolás

Színezöld
Kijuttatási időszakaFejtrágya
Technológiai cél
  • Hiánybetegségek megelőzése, kezelése
  • Növekedés serkentő

A Smaragd TNT Micro növekedés serkentésére és mikroelemek hiányának megelőzésére szolgáló tartós hatású lombtrágya. Perzselésmentes karbamid nitrogén hatóanyagának nagyobb része lassan aktivizálódik és folyamatos ellátást biztosít. A legnagyobb dózis esetén is kizárja a nitrogén sokk kialakulását. Az intenzív növekedés fázisában minden növénynél javasolható a teljes mikroelemes növekedés serkentésre.

 A tartós nitrogén alapú Smaragd TNT Micro karbamid és karbamid-formaldehid hatóanyagú mikroelemekkel dúsított és 3-4 hét hatástartamú új típusú lombtrágya. Új típusú hatóanyaga lehetővé teszi, hogy a szokásos lombtrágya adagoknál jóval magasabb mennyiséget juttassunk ki biztonságosan és ezzel több kezelésnyi időre kijuttatható a nitrogén hatóanyag.

Lombtrágyázás

A növényvédelemmel egy menetben nagy, akár 5 % feletti töménységgel is kijuttatható, jól keverhető lombtrágya. Szántóföldi növényekben 15-30 liter/ha, kertészeti kultúrákban javasolt dózisa 10-15 l ha lehet legfeljebb 5 %-os töménységgel. Ezzel ritkább növényvédelmi ciklusok esetén is biztonságos és egyenletes ellátást biztosít.

A felső dózisok esetén a kezelés jelentős , 100 kg/ha feletti nitrogén fejtrágyázásnak megfelelő ellátást jelent.

Kiemelt növények: minden szántóföldi és a teljes kertészeti kultúra sor az intenzív hajtás és termésnövekedési fázisban.

Smaragd TNT Mikro
Móraagro Kft