Mórasol 30-10-10+ME

Összetétel

Nitrogén (N)30%
Nitrát (NO3)3%
Ammónium (NH4)4%
Karbamid-nitrogén (UN)23%
Foszfor (P2O5)10%
Kálium-oxid (K2O)10%
Kalcium-oxid (CaO)0%
Magnézium-oxid (MgO)0%
Kén (SO3)6,3%
Vas (Fe)1100ppm
Mangán (Mn)0ppm
Cink (Zn)1250ppm
Réz (Cu)1100ppm
Molibdén (Mo)0ppm
Bór (B)0ppm

Besorolás

Színetermészetes
Kijuttatási időszakaFejtrágya
Technológiai célNövekedés serkentő

A Mórasol 30-10-10+ME egy nitrogén túlsúlyos, emelt mikroelem tartalmú, növekedést serkentő speciális NPK lombtrágya az intenzív növekedési szakaszra. Összetétele minden kultúra komplett mikroelemes ellátására kiemelten alkalmassá teszi. Nitrogén hatóanyaga túlnyomóan a lombon leghatékonyabb karbamid formában van, mikroelemei kelátok.

Lombtrágyázás

Egyetemesen javasolt minden kertészeti és szántóföldi növényben, kiemelt mikroelemekkel dúsított kezelésekre. Kalászosokban, ahol csak a túl erős növekedésű árpa kivétel, a bokrosodás teljes ideje alatt a növekedés, majd virágzás kezdettől a kenyér búza minőségének, a sikér tartalomnak javítására. Kukoricában, áru és silóban is, és csemegekukoricában már a korai cinkhiány megelőzésére, kezelésére is, majd 40 cm-es állapottól a növekedés serkentésére.Repcében a tavaszi intenzív növekedés serkentésére illeszthető be eredményes kezelésként.

Kertészeti növényekben az intenzív növekedés időszakában minden kultúrába tökéletesen illeszthető, és jelentős szerepe lehet a leggyakoribb mikroelem hiányok megelőzésében.

Kiemelt növények: az intenzív növekedés alatt minden kertészeti és szántóföldi növény lehet kiemelt célterület.

 

Mórasol 30-10-10+ME
Rosier