Mórasol 15-30-15+ME

Összetétel

Nitrogén (N)15%
Nitrát (NO3)4,1%
Ammónium (NH4)8,9%
Karbamid-nitrogén (UN)2%
Foszfor (P2O5)30%
Kálium-oxid (K2O)15%
Kén (SO3)7,5%
Vas (Fe)500ppm
Mangán (Mn)250ppm
Cink (Zn)125ppm
Réz (Cu)25ppm
Bór (B)100ppm

Besorolás

Színelila
Kijuttatási időszakaFejtrágya
Technológiai célGyökeresedés serkentő

A Mórasol 15-30-15 egy foszfortúlsúlyos, komplett mikroelemes NPK komplett indító trágya, a gyökeresedés és virágzás serkentésére. A első ciklusként a palántanevelés végén a gyökérképződés serkentésére, a kiültetések alapos tápoldatos beöntözésére, majd a virágzás serkentésére használjuk a bimbófejlődéstől. 

Tápoldatozás

Az állomány gyökeresedésének, indulásának serkentésére a komplett ellátására szolgáló összetétellel, valamint a virágképződés serkentésére zöldség és dísznövényeknél. A kezelés az egyenletes állomány indulást, a dinamikus kezdeti fejlődést szolgálja.

Gyökérvesztés kezelésére szolgáló Smaragd Extra Zn/Mn gyökérregeneráló kezelések után feltétlenül javasolt az alkalmazása legalább 1-2 alkalommal.

Kiemelt növények: minden kultúra indításánál egyetemesen javasolható, de hajtatott zöldség és dísznövények, intenzív szabadföldi zöldségnövények, kiemelten a palántázottak,valamint intenzív ültetvények és faiskolák esetében feltétlenül célszerű még megfelelő alaptrágyázás esetén célirányos kezelésként elvégezni a tápoldatos indítást.

Mórasol 15-30-15+ME
Rosier